Κίνα Η αναστολή αυτοκινήτων τοποθετεί κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Leo Lee

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 15975611535

WhatsApp : +8615975611535

Free call
A1 AUTO PARTS CONNECTION

Connection&Solution

  • A1 AUTO PARTS CONNECTION
  • A1 AUTO PARTS CONNECTION
  • A1 AUTO PARTS CONNECTION
  • A1 AUTO PARTS CONNECTION
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: cmi Αριθμός Υπαλλήλων: 20~50
Ετήσιες πωλήσεις: 200$-500$ Ιδρύθηκε Έτος: 2000
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Σύνδεση μερών αυτοκινήτου Α1

Από το 2000, αρχίζοντας από τις χώρες της Καραϊβικής, που επεκτείνουν τη γραμμή προϊόντων στην Κίνα, που διαδίδει σε ολόκληρη τη Δυτική Αφρική.

 

Η ιστορία μας:

 

Η σύνδεση μερών αυτοκινήτου Α1 άρχισε στις καραϊβικές περιοχές το 2000 από το Joey Denny. Μαζί με το χονδρέμπορο μερών αυτοκινήτου και το κέντρο επισκευής γκαράζ, ο Joey έκανε μια σειρά των επενδύσεων στα μαξιλάρια φρένων, τα παπούτσια φρένων και τα εργοστάσια αναστολής το 2008 στην Κίνα ως ασιατικό κέντρο του κατασκευής, πρόσβασης και καταλόγων, και διάδοση σε ολόκληρη τη Δυτική Αφρική το 2011. Το Α1 πάντα με τα αιχμηρά μάτια εστιάζει στην πιθανή αγορά ευκαιρίας. Κάθε στρατηγική προγραμματίστηκε είναι προσεκτική και στοχαστική.

Με πάνω από 21 συνδύασε την εμπειρία ετών aftermarket στον τομέα αντικαταστάσεων και τα γρήγορα κινούμενα προϊόντα μας σημαντικούς στα μέρη πλαισίων όπως το φρενάροντας σύστημα, η μετάδοση, η αναστολή, το οδηγώντας σύστημα, τα μέρη μηχανών και το εξάρτημα για τα ασιατικά και ευρωπαϊκά οχήματα.

 

 

Ιστορία

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων

Τέλος, δεν σκεφτήκαμε ότι ήταν σωστό ότι ο ιδιοκτήτης οχημάτων ξοδεύει τα σκληρά κερδισμένα χρήματα σε ένα μέρος αντικαταστάσεων, έχει σπασμένα μέρη και έχει την υποχρέωση δεν ήταν κάτω από την εξουσιοδότηση. Οι κοινές δικαιολογίες από άλλες επιχειρήσεις είναι: εγκατεστημένος όχι κατάλληλα. Υποσχεθήκαμε τη λογική εξουσιοδότηση στη aftermarket υπηρεσία της αυτοκινητικής βιομηχανίας. Τόσο απλοί το κάνουμε ως εξασφάλιση ποιότητας και πηγαίνει όπως αυτό: «Εάν το αγοράσετε από το Α1, και σπάζει, θα το αντικαταστήσουμε.» Αυτό είναι αυτό και ζούμε από το πέρα από από 20 έτη.

 

Σύνδεση μερών αυτοκινήτου Α1

«Σύνδεση και λύση»-- Αυτό είναι το ρητό μας. Πραγματοποιείται από το Joey Denny που φροντίζουν για τους συνεργάτες μας (εσείς), οι οποίοι φροντίζουν για το πώς η επιχείρησή σας που παίρνει την ευημερία. Όταν θέλετε των περισσότερων στην επέκταση της επιχείρησης μερών αυτοκινήτου σας aftermarket στον τομέα, το Α1 είναι ο σωστός τρόπος να πάει.

Υπηρεσία

Απόθεμα/κατάλογος

Έχουμε αρκετά στοιχεία μερών και τα προετοιμάσαμε στην αποθήκη εμπορευμάτων σε κάθε αρχή του ετήσιου (έτος), πάντα έτοιμη για τη μια επιλογή στάσεών σας, έτσι εάν βλέπετε οποιαδήποτε μέρη στον κατάλογο ή τη νεώτερη ανακοίνωση άφιξής μας, ή στον ιστοχώρο μας, μπορείτε να θεωρήσετε ότι τα έχουμε στο ράφι και είναι έτοιμο για τη μεταπώληση. Η έρευνά σας πάντα θα πάρει τη γρήγορη απάντηση. Δεν αφήσαμε ποτέ εσείς απογοητεύσαμε.

 

Μικρό M.O.Q

Εξετάζοντας τη διαφοροποίηση της απαίτησης από την υπηρεσία οχημάτων & το κατάστημα επισκευής στο χονδρέμπορο, δεν έχουμε κανένα M.O.Q (ελάχιστη απαίτηση ποσότητας διαταγής), 1piece ή 1000pieces που αξίζετε την ίδια υπηρεσία. Εδώ παίρνετε την καλύτερη τιμή από τη σύνδεση μερών αυτοκινήτου Α1 ο της οποίας στόχος είναι να παρασχεθούν τις καλύτερες λύσεις.

Η ομάδα μας


Η προσφορά ομάδας μας


1) COem που κατασκευάζει τη φόρμα του /new που αναπτύσσει το σχέδιο &Package του /Product


2) Βοηθώντας τους πελάτες να κάνουν τα χρήματα, εστίαση στη win-win συνεργασία.


3) Η υπηρεσία μεταπωλήσεων, ακολουθεί ανατροφοδοτεί από τον καταναλωτή.


4) Η προώθηση αναγγέλλει από μήνα σε μήνα.


5) Οποιαδήποτε έρευνα θα απαντηθεί μέσα σε 12 ώρες


6) VIP δώρα κάθε χρόνο.

 

Εκπαίδευση υπαλλήλων της ομάδας υπηρεσιών μερών αυτοκινήτου Α1

<>

Πτυχίο Μπάτσελορ 12%
Βαθμός κολλεγίου 45%
Γυμνάσιο 35%
Κάτω από το γυμνάσιο 8%

 

Κίνα A1 AUTO PARTS CONNECTION Εταιρικό Προφίλ 0
Συνεργασία εμπορικών σημάτων


Η σύνδεση μερών αυτοκινήτου Α1, η εστίαση aftermarket στα ποιοτικά μέρη αντικατάστασης, όπως το λαστιχένιο σύστημα μερών φρενάροντας συστημάτων και αναστολής, το εμπορικό σήμα μας ήταν γνωστές σε μερικές αγγλικές & γαλλόφωνες χώρες.


ψάχνουμε τους συνέταιρους, που μοιράζονται τις κοινές εμπορικές στρατηγικές για να δημιουργήσουμε πολλαπλάσιο σχετικό brands.if που θέλετε να γίνετε πράκτορας συνεργατών/εμπορικών σημάτων και να καθιερώσετε μια win-win σχέση, παρακαλώ να μας αφήσετε το μήνυμα σε για περισσότερες λεπτομέρειες. Γραμμή συνεργασίας: 0086 159 75611535.

dropshipping

 

Γιατί προσφέροντας τη dropshipping υπηρεσία;

 

Σημειώσαμε ότι πολλοί προσωπικός αγοραστής, όταν καλύπτουν έρευνα για τα μέρη κάλυψης φορτηγών όπως η ρόδα ανοξείδωτου αλλά πάρα πολύ ακριβός από την τοπική αγορά, έτσι αναπτύξαμε αυτό το τμήμα για να βοηθήσουμε εκείνους που δεν έχουν τις μαζικές ανάγκες αγορών. Helpling αυτοί εκτός από το κόστος.

 

Σαν οι προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες που παρέχουμε στον παλαιό πελάτη μας, προϊόν είναι: κάλυψη ροδών/hubcaps. Γρήγορα σαφής παράδοση με το ανταγωνιστικό κόστος φορτίου.


Ομάδες πελατών:
Ο ιδιοκτήτης φορτηγών/τα μέρη αυτοκινήτου ψωνίζουν/το κέντρο γκαράζ αυτοκινήτων/το κέντρο επισκευής οχημάτων/το χονδρικό εμπόριο/η υπηρεσία μαγαζί λιανικής πώλησης/μεταφορών/το ενοίκιο φορτηγών

 

Προσφέροντας το μέγεθος τρία της ανοξείδωτης κάλυψης ροδών hubcaps/304 για το ελαφρύ φορτηγό το /pick επάνω και το λεωφορείο.


Κανένα οποιοδήποτε M.O.Q (ελάχιστη ποσότητα διαταγής), 1 σύνολο ή 100 σύνολα δεν μπορούν να παραδοθούν μέσα σε 2 εβδομάδες μετά από επιβεβαιώνουν την προκαταβολή πληρωμής.

 

Το μέγεθος απαριθμεί ως εξής:
16inch για τον ακτοφύλακα της TOYOTA,
17.5inch για τη ΝΕΡΆΙΔΑ ελαφριών φορτηγών ISUZU, NKR το /Mitsubishi Rosa/φορτηγό Fuso 3-5tons
19,5 ΊΝΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗ FORD 4WD F450, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ ΑΓΟΡΆ ΑΡΠΑΚΤΙΚΏΝ ΠΤΗΝΏΝ F550 FORD.


Όλος ο προσομοιωτής από τον κατασκευαστή άμεσα στο λιανοπωλητή χωρίς να περάσει από τους συνηθισμένους διαύλους διανομής.
Εκτός εάν ορίζεται, οι προσομοιωτές μας αποτελούνται από το υψηλότερο ανοξείδωτο ποιοτικού SHS304-2B βαθμού. Μόλις βρείτε ότι η εικόνα της ρόδας καλύπτει χρειάζεστε, εδώ κάτω από το φορτίο ο κατάλογος προϊόντων με το σχήμα PDF.


Επίσης μπορείτε να πάρετε περισσότερες λεπτομέρειες από «τα προϊόντα» - τα «ανταλλακτικά οχημάτων» βρίσκουν το 16inch/17.5inch/19.5inch για να δουν τις λεπτομέρειες προϊόντων.

 

Payment

Οι κοινές μέθοδοι πληρωμής της επιχείρησής μας είναι οι ακόλουθες:
T/T καλώδιο τραπεζικού λογαριασμού
Δυτική Ένωση
MoneyGram
Επιθυμία
Πληρωμή Wechat
Πληρωμή Alipay
Paypal: Δεχτείτε την αποστολή με το ποσό λιγότερο από $300 συναλλαγής

Κίνα A1 AUTO PARTS CONNECTION Εταιρικό Προφίλ 0

Free Samples

Πώς να πάρει τα ελεύθερα δείγματα;
Δεν έχουμε κανένα ελεύθερο δείγμα για τους ιδιοκτήτες ή τους χονδρεμπόρους ιδιωτικών αυτοκινήτων.
Οποιαδήποτε δείγματα ζητούν ότι πρέπει να χρεώσουμε για το κόστος του δείγματος και της εναέριας μεταφοράς.


Υπάρχει μια λύση συμβιβασμού που είναι εάν είστε μεγάλος χονδρέμπορος και θα τοποθετήσετε μια διαταγή παραγωγής batch μετά από να επιβεβαιώσετε το δείγμα έπειτα που θα επιστρέψουμε την αρχικά αμοιβή και το φορτίο δειγμάτων στην επόμενη διαταγή.


Δεύτερος εάν πρέπει να ξοδεψετε ένα συγκεκριμένο ποσό των χρημάτων στο στάδιο εξεταστικός τα δείγματα που στέλνουμε έπειτα θα επιθυμούσαμε να μοιραστούμε τις δαπάνες εναέριας μεταφοράς με σας και να παρέχουμε τα ελεύθερα δείγματα. Η ανάγκη να παρασχεθεί το πλήρεις όνομα και η διεύθυνση επιχείρησής σας εξετάζει την οργάνωση προγράμματος και δοκιμής και άλλες βασικές πληροφορίες.


Τρίτος εάν συνεργαζόμαστε ήδη με τους πελάτες έπειτα τα δείγματά μας είναι δωρεάν.


Τελικά εάν οι πελάτες μας που έχουν συνεργαστεί με μας και εισάγουν τους φίλους τους για να αγοράσουν από μας και αυτοί οι φίλοι χρειάζονται τα δείγματα για να επιβεβαιώσουν ότι τέτοια δείγματα είναι ελεύθερα πρίν αγοράζουν.

  • Andrea Montagna

    Andrea
  • Seium Hossain

    Seium
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας